Masa hi-tech pentru Laboratorul de Restaurare a Muzeului de Artă Timișoara

masa restaaurare muzeu
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Muzeul de Artă Timișoara cumpără o masă de restaurare de ultimă generație. A lansat licitația.  

Vorbim despre o masă aspirantă cu presiune joasă și termoreglaj care va fi folosită în Laboratorul de Restaurare vizitabil pentru facilitarea proceselor de restaurare derulate.

„Pe lângă aplicabilitatea în domeniul restaurării, echipamentul va reprezenta, de asemenea, un catalizator de interacțiune cu publicul muzeal. În cadrul unor workshop-uri susținute de către specialiștii muzeului în cadrul proiectului Baroque vizitatorii vor avea posibilitatea de a observa în timp real desfășurarea unui proces de restaurare asupra unei selecții de lucrări din colecția de Artă Europeană, barocă, a Muzeului. Aceste procese surprind și evidențiază foarte bine diverse aspecte definitorii pentru arta barocă – materiale și tehnici folosite în perioada respectivă, detalii relevante și revelatorii pentru arta barocă și pentru publicul museal”, aflăm de pe seap.ro.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Valoarea mesei de restaurare este de 323.500 de lei. Termenul de livrare solicitat este de 5 luni de la semnarea contractului de către ambele părți.

Licitația este deschisă până în 30 mai.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/