Marș antitutun la Reșița! „Trei motive pentru care să nu începi să fumezi”

la Resita renuntare la fumat
untitled design set 970x90 px

Zeci de persoane, studenți și angajați ai Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin, vor participa joi, la Reșița, la un marș antitutun. De asemenea, în centrul orașului, țigările vor putea fi schimbate cu mere verzi.

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, în parteneriat cu Centrul Universitar „Babeș-Bolyai”, cu Liga Studenților și cu Casa de Cultură a Studenților din Reșița organizează joi, 16 noiembrie, un marș antitutun sub sloganul „Trei motive pentru care să nu începi să fumezi”, totul pentru a marca Ziua Națională fără Tutun.

Vor participa angajați ai Compartimentului de Evaluare și Promovare a Sănătății din cadrul DSP și 48 de studenți, inclusiv străini care activează în programul Erasmus de la UBB.

publicitate ziar expresb 1000x100

Marșul va începe la ora 10.00, din fața universității și se va desfășura până în Centrul Civic. Pe traseu, trecătorii vor primi materiale cu mesaje informative vizând efectele nocive ale fumatului.

În Centrul Civic, persoanele care acceptă să renunțe la o țigară pentru a fi tăiată în mod simbolic de către organizatori vor primi câte un măr verde.