Marocico, singura noutate

Antrenorul Aihan Omer anunţa la finele campionatului trecut sosirea mai multor tineri jucători de valoare în curtea clubului reşiţean în pauza intercompetiţională şi, chiar dacă se poartă discuţii cu mai mulţi handbalişti, din ţară, dar şi din Serbia, unul singur a semnat până acum.

Omul care a păzit buturile reşiţene în cea mai prolifică perioadă din istoria clubului a semnat cu Poli Timişoara. În locul lui vine Emilian Marocico, fostul portar al lui Dinamo, al treilea al naţionalei României. “Deocamdată este singurul jucător care a semnat, dar mai sunt şi alţii în tratative cu HC Caraş-Severin”, a spus Dorinel Gurbină, oficial al HC Caraş-Severin.

La reunirea lotului, programată luni, de la ora 10, pe stadionul „Mircea Chivu“, sunt aşteptate însă şi alte nume noi. “Clubul Sportiv Caraş-Severin intenţionează să organizeze în perioada 17-18 august, un turneu de handbal la care vor fi invitate formaţii din ţară şi din ţările limitrofe. De asemenea, în perioada premergătoare Ligii Naţionale Masculine de Handbal, echipa noastră va lua parte la o serie de turnee din ţară şi de peste hotare”, a adăugat Sergiu Taban, purtătorul de cuvânt al clubului.