Marketing și consultanță în afaceri la doar un pas distanță de firma ta!

business
explo 1000x200

Nu ai timpul necesar să investești în imaginea companiei tale, ești un om al cifrelor și nu te regăsești în lumea cuvintelor inspiraționale?  Ai nevoie de un consilier care te va ajuta să creezi, să te dezvolți pe termen lung, cu un plan strategic? New Era Banat Consulting este soluția pe care ai căutat-o. 

O echipă formată din specialiști, din domenii diferite, s-au reunit sub cupola unui nou brand pe piața afacerilor din Caraș-Severin – New Era Banat Consulting. Sunt noii parteneri care îți sunt alături și pe care te poți baza pentru servicii de consultanță și soluții pentru afacerea ta.

Managementul și consultanța în afaceri sunt două aspecte esențiale de care orice antreprenor trebuie să țină cont înainte de a pune pe picioare propria afacere. Motivele pentru care un agent economic poate solicita ajutorul unui consultant sunt multiple. Indiferent că se solicită anumite sfaturi strategice legate de managementul schimbării sau redefinirea unor procese de management, este necesară intervenția unui consultant. În plus, consultantul poate oferi servicii complete, de la analiza tuturor datelor disponibile, urmată de înțelegerea naturii problemei și de oferirea unei game de soluții posibile. În final, acesta vă va pune la dispoziție o serie de recomandări specifice.

Consultanță de strategie, consultanță în afaceri, consultanță financiară, în IT,  management, resurse umane sau de marketing sunt doar câteva dintre serviciile pe care New Era Banat Consulting le pune la dispoziția clienților.

Sunt un om ocupat și nu am inspirație suficientă pentru a-mi promova firma pe Social Media, am nevoie de cineva care să mă ghideze cu niște idei pentru creșterea afacerii pe plan regional, sau am nevoie de un audit financiar” – așa se prezintă cele mai multe dintre nevoile oamenilor de afaceri aflați în căutarea de noi soluții și de noi parteneri pentru business-ul lor.

Spre exemplu, un plan de strategii ajută la stabilirea direcției pe care compania o va lua pe termen lung, împreună cu identificarea pașilor care definesc direcția pe care compania o va lua pe termen scurt pentru a îndeplini toate obiectivele pe termen lung. Când vorbim de consultanța în afaceri  specialistul vă va ajuta la optimizarea fluxului de lucru și a funcționarii interne a întregii afaceri, cum ar fi: ierarhie, structură, organizare, echipe, fluxuri de lucru, mediul de afaceri, etc.

tmc 640

Prin urmare, echipa de specialiști de la New Era Banat Consulting vă este alături, și tot ceea ce trebuie să faceți este să vă identificați nevoile, iar mai apoi să îi contactați: office@nebconsulting.ro. Telefon: 0759 044 331

new era