Marius Craina a votat pentru „cei care au încredere în omul care cunoaște Timișoara din toate perspectivele”

Medicul Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoara, a votat în această dimineață la Colegiul Economic FS Nitti.

Fostul manager al Spitalului Județean din Timișoara a spus că este convins de victorie și i-a îndemnat pe timișoreni să își exercite, la rândul lor, dreptul.

„Am votat pentru cei care au încredere în omul care cunoaște Timișoara din toate perspectivele. Am votat pentru că sunt convins că binele învinge întotdeauna. Am votat pentru că, având credință în Dumnezeu, sunt convins de victorie și am votat din respect și onoare pentru timișorenii care doresc această schimbare. Vă îndemn pe toți să votați, fiecare vot contează și fiecare dintre dumneavoastră are dreptul să aleagă primarul care va conduce municipiul Timișoara în următorii ani”, a declarat Marius Craina.

În Timiș sunt organizate 601 secții de votare, dintre care 207 sunt în Timișoara. La urne sunt așteptați 628.463 de timișeni cu drept de vot, dintre care 274.310 de alegători sunt în Timișoara.

Primăria Timișoara este vizată de 15 persoane, iar pentru Consiliul Local Timișoara s-au înscris în cursa electorală 317 candidați, dintre care doi sunt independenți. Viitorul CL va avea 27 de consilieri locali, numărul fiind stabilit la 325.363 de locuitori.