Marius Cocioran se antrenează la Buziaș

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Marius Cocioran, atletul reșițean care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra, a plecat la Buziaș în ultimul cantonament înainte de marele concurs.

Directorul Clubul Sportiv Municipal din Reşiţa, Rusalin Fîc,s-a deplasat zilele trecute la Buziaş pentru a pune la punct, împreună cu antrenorii, ultimele aspect ale pregătirii atletului Marius Cocioran, pentru o participare cât mai bună şi obţinerea unui rezultat cât mai frumos.

Sportivul a reuşit în urmă cu o lună calificarea la competiţia supremă de la Londra. Calificarea obţinută de Marius Cocioran este o performanţă unică, greu de egalat. Este prima calificare a unui sportiv de la Clubul Sportiv Municipal din Reşiţa la Jocurile Olimpice, club înființat în 2002.

untitled design set 970x90 px

”Sportivul este într-o formă bună,este optimist,abia aşteaptă să plece la Londra. Sperăm într-un rezultat cât mai bun, și noi împreună cu Universitatea Reșița suntem alături de Marius pentru a-i oferi tot ce putem mai bun în acest ultim cantonament de pregătire de la Buziaș”, a precizat directorul Clubului Sportiv Municipal,Rusalin Fîc.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/