Marius Baciu semnează astăzi cu CSM Reșița!

Fotbaliștii din Valea Domanului s-au reunit aseară la Stadionul „Mircea Chivu” în vederea reluării pregătirilor sezonului pe care trebuie să-l încheie în mod obligatoriu pe primul loc. Pe loc care duce în mod cert în Liga a II-a!

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, unul de care Leo Doană a fost atât de aproape în ediția trecută de campionat, conducerea CSM-ului a mizat pe fostul jucător al Stelei, Marius Baciu, astăzi un antrenor cu vreo două promovări în CV și despre care se vorbește că l-ar aștepta un viitor frumos în această postură. Doană a dus o nou-promovată la un singur punct de promovare, ceea ce nu e deloc rău, dar sunt destule voci care susțin că se putea și mai mult. Tocmai din acest motiv echipa i-a fost încredințată lui Marius Baciu, care are un singur sezon la dispoziție pentru a aduce Reșița mai aproape de ceea ce a fost cândva și de ceea ce își doresc suporterii ei. Fostul fundaș din Ghencea a sosit în Reșița după primul antrenament al echipei din această vară, dar începând de mâine se va ocupa de programul echipei. Cel mai probabil, luni, acesta va fi prezentat oficial, în cadrul unei conferințe de presă.

La reunire au fost prezenți 27 de jucători, printre care și mulți juniori. Toate absențele au fost motivate, iar după ce Marius Baciu va evalua lotul, la echipă vor mai ajunge cel puțin patru sau cinci jucători. „Pornim la drum cu speranța că le vom putea oferi iubitorilor de fotbal din oraș promovarea în eșalonul secund”, a declarat președintele CSM Reșița, Viorel Lolea.

 

 

Foto: sport.bacaul.ro

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/