Marcel Vela: Următorii patru ani, un nou început pentru Caraș-Severin!

Liberalii cărășeni sunt siguri de obținerea a trei mandate de parlamentar la alegerile din 6 decembrie, dar își fac calcule pentru cinci!

Liderul PNL Caraș-Severin, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, a venit astăzi în județ pentru ca, împreună cu colegii săi, să depună la Biroul Electoral Județean candidaturile pentru alegerile generale din decembrie. Încurajați de rezultatul alegerilor locale, liberalii speră la un scor istoric în Caraș-Severin.

„PNL Caraș-Severin are liste complete și pentru Camera Deputaților, și pentru Senat. Este un moment important pentru noi având în vedere că intrăm în această bătălie electorală pentru a gestiona, administra tot ceea ce ține de următorii patru ani în Caraș-Severin, în Banatul de munte și în România. Sunt convins că împreună cu colegii care vor accede în Senat și în Camera Deputaților vom face lucruri bune pentru România și pentru Caraș-Severin, cu atât mai mult cu cât, aici, în Banatul de munte, vom avea în mod oficial și președinte al Consiliului Județean membru al PNL. Împreună cu Guvernul României vom face toate eforturile alături de aleșii județeni și locali ca următorii patru ani să fie un nou început pentru Caraș-Severin. Vom dezvolta Caraș-Severinul, vom dezvolta România pentru că este un moment important în care avem această șansă de a face o lume mai bună”, a spus Marcel Vela.

Legat de calculele hârtiei, liderul liberal mizează pe ceva mai mult de 50 la sută din voturile electoratului. „Mandate întregi vor fi unul, la Senat, și două, la Camera Deputaților, iar pe redistribuire nu este exclus să luăm și al treilea deputat sau chiar al doilea senator”, a mai afirmat Vela.

Lista PNL Caraș-Severin pentru Senat arată astfel: 1. Marcel Vela; 2. Ovidiu Rădoi; 3. Cornelia Fetea; 4. Pavel Borchescu. Pentru Camera Deputaților candidează din partea PNL Caraș-Severin: Jaro Marșalic, Dumitru Rujan, Ion Chisăliță, Magda Lungu, Felicia Quint, Doru Coșei și Brian Filimon.