Marcel Vela, șeful Regiunii de Vest?!

Odată cu regionalizarea, dar și înaintea acestei reorganizări teritoriale, s-a vehiculat că primarul gugulanilor părăsește postul pentru funcții la nivel central. Edilul-șef vorbește despre aceste supoziții.

De la diferite funcții în minister la conducerea regionalei a fost doar un pas. Mulți sunt cei care își dau cu părerea că Marcel Vela este candidat la postul de șef al Regiunii de Vest. Deși celelalte funcții au fost respinse de primarul Caransebeșului pentru a fi alături în continuare de gugulanii care l-au votat ani la rând, Marcel Vela vorbește despre această nouă postură pusă în cârcă.

Un mare politician spunea că cel mai puternic om este cel care nu are nevoie de putere. Am refuzat să candidez la Consiliul Județean, să merg în Parlament sau să fiu nominalizat ministru, pentru că încă mai am treabă să modernizez Caransebeșul, să promovez țara gugulanilor și să fac o viață mai bună pentru caransebeșenii mei. Iubesc această cetate și vreau să o schimb în bine. Dacă voi considera la un moment dat că pot să ajut mai mult din altă funcție publică, voi face și acest pas”, a fost explicația dată de edilul-șef Marcel Vela.