Marcel Vela, locul 8 în PNL, locul 16 în top 500 politicieni români!

whatsapp image 2022 05 05 at 15.03.37
explo 1000x200

Președintele PNL Caraș-Severin rămâne unul dintre politicienii bine cotați și după ce a plecat de la șefia Ministerului Afacerilor Interne!

Cota de popularitate a senatorului cărășean a explodat pur și simplu în perioada pandemiei, când, în calitate de ministru al Internelor, a apărut zilnic în fața românilor. N-a fost deloc o perioadă ușoară, dar politicianul din Caransebeș a gestionat bine situația și a găsit de multe ori timp pentru a răspunde întrebărilor, aprecierilor și chiar criticilor venite pe pagina sa de Facebook. Și înainte, dar și după ce a plecat din guvern, Marcel Vela a fost o prezență permanentă în mediul online. A căutat mai mereu mesaje pozitive, de încurajare și cu mare încărcătură emoțională, iar asta i-a adus, pe lângă zecile de mii de aprecieri, și destule ironii. S-a ferit de scandaluri și de la a da replici tăioase, chiar și atunci când a fost atacat de rivalii din scena politică. Românii par să fi apreciat eleganța senatorului liberal de Caraș-Severin, astfel că au făcut din Marcel Vela unul dintre cei mai apreciați reprezentanți PNL în mediul online.

Șeful PNL Caraș-Severin ocupă locul 8 printre liberali în topul popularității, devansând oameni grei ai partidului, surclasându-i chiar pe unii care astăzi ocupă funcții dintre cele mai importante în stat. Un alt aspect important despre popularitatea lui Marcel Vela e legat de bani. Acesta nu și-a „cumpărat-o” prin postări plătite pe Facebook, așa cum fac atâția alți politicieni, cei peste 70.000 de urmăritori ai săi strângându-se organic pe pagina sa de socializare.

Marcel Vela nu e doar unul dintre cei mai apreciați liberali în mediul online, ci e topul celor mai apreciați politicieni români. Senatorul cărășean ocupă locul 16 în top 500 politicieni români! Primul în această ierarhie e Klaus Iohannis, cu 1,8 milioane de urmăritori pe Facebook.