Marcel Vela, în conducerea PNL la nivel naţional!

Preşedintele demisionar al PNL, Alina Gorghiu, a explicat că meritocraţia trebuie să fie criteriul alegerii persoanelor care să asigure interimatul la conducerea Partidului Naţional Liberal. Ea a mai precizat că această conducere interimară se va face printr-un organism colectiv şi nu prin preşedinte, iar din acest organism colectiv de conducere trebuie să facă parte toţi preşedinţii de filiale cu rezultate peste medie. În această situaţie se află şi Ion Marcel Vela, liderul filialei din Caraş-Severin.

Meritocraţia în partid şi cei care au obţinut rezultate la alegerile parlamentare vor fi propuneri corecte pentru funcţiile interimare, a declarat luni, preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

„Pentru poziţiile care s-au vacantat şi pentru interimat va fi o regulă pe care o să o respectăm: meritocraţia în partid şi cei care au obţinut rezultate vor fi, în opinia mea, propuneri corecte pentru funcţiile interimare pe care şi eu şi Ilie Bolojan le-am eliberat. Veţi vedea care sunt aceste propuneri pe care le vom face BPN şi sper ca ele să fie bine primite”, a spus Gorghiu, la sediul PNL.

Întrebată dacă Raluca Turcan este propunerea de preşedinte interimar al PNL, ea a precizat că astăzi vor fi prezentate propunerile în Biroul Politic Naţional. Raluca Turcan este preşedinta PNL Sibiu, filială care a obţinut cel mai bun scor al PNL la alegerile din 11 decembrie.