Marcel Vela este un ministru excepțional, dar PNL are destui ipocriți!

Europarlamentarul Rareș Bogdan îl face mare pe Marcel Vela, poate mai mare decât e, dar imediat ar lăsa Bruxelles-ul pentru a-i lua locul la Ministerul de Interne. Dacă i-o cere PNL, un partid care are un ministru atât de bun încât îl schimbă!

Vela a exagerat atât de mult cu poveștile lui înduioșătoare de pe rețelele sociale încât a atins deseori limitele ridicolului, dar în același timp și-a crescut cota de popularitate și încredere mult peste a altor liberali, în special peste a lui Orban și Iohannis. Și tocmai din acest motiv a început să fie izolat, iar acum, când se face un nou guvern, a fost scos definitiv din cărți. Cel puțin așa comentează sursele liberale.

Rareș Bogdan, care mai ieri dormea în casa lui Marcel Vela din Caransebeș, e dat pe surse ministru de Interne în viitorul Guvern Cîțu. Pretinde însă că îl susține pe Marcel Vela pentru a-și păstra funcția, pentru el dorindu-și să își ducă până la capăt mandatul de eurodeputat.

„Eu sunt europarlamentar, sunt liderul delegației (eurodeputaților români din PPE – n.r.), am un rol extrem de important la Bruxelles. Bruxelles-ul crește ca importanță în următoarea perioadă în relația cu România și nu doar datorită fondurilor europene, cele 83 de miliarde negociate de președintele Klaus Iohannis și care trebuie aduse și implementate în România, ci și datorită relației speciale pe cre viitoarea coaliție sau actuala coaliție de guvernare și viitorul Guvern, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis o va avea cu Comisia Europeană, cu Consiliul European și, bineînțeles, cu Parlamentul European. Deci prioritatea mea este să îmi duc mandatul până la capăt”, a spus Rareș Bogdan.

Acesta nu exclude, totuși, funcția de ministru, deși, în același timp, spune că Marcel Vela este un ministru de interne „excepțional”. „Nu înseamnă că în funcție de cererile colegilor mei, de necesitățile pentru țara aceasta, nu înseamnă că nu mă duc acolo unde îmi cere țara. Deocamdată la Ministerul de Interne avem un ministru excepțional în persoana lui Marcel Vela, îl susțin să continue mandatul, dar avem și alte propuneri absolut foarte bune. Eu mă duc unde-mi cere țara”, a mai spus Bogdan.

Păi dacă Vela e excepțional, de ce nu mai are loc în viitorul guvern, de ce caută PNL are soluții?! Asta e pură ipocrizie!