Marcel Vela, de Ziua Victimelor Deportării în Bărăgan: „Multă sănătate și liniște supraviețuitorilor unei file negre din istoria României!”

deportati in baragan oravita 1
untitled design set 970x90 px

Senatorul Marcel Vela a fost prezent la finalul săptămânii trecute la Oravița, acolo unde a fost organizată o întâlnire pentru a comemora victimele deportării în Bărăgan.

Întâlnirea a fost organizată de Cornelia Fetea, președinta Asociației Foștilor Deținuți Politici Caraș-Severin, pentru a marca Ziua Națională a Victimelor Deportării în Bărăgan (18 iunie). La evenimentul organizat la Casa de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița a fost prezent și senatorul Marcel Vela.

„Este al doilea an în care se poate organiza oficial acest eveniment de tristă aducere aminte, de respect și pioșenie pentru cei care au trăit dramatica zi de Rusalii din 1951, dar și pentru copiii fără copilărie, urmași ai acestor martiri. Dumnezeu sa-i odihnească pe cei care nu mai sunt printre noi! Multă sănătate și liniște supraviețuitorilor unei file negre din istoria României!”, a fost mesajul transmis de liderul PNL Caraș-Severin.

deportati in baragan oravita

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/