VELA: „Anul electoral 2014 este unic și foarte important pentru toți românii!”

Peste 500 de liberali din Caraș-Severin au participat la sfârșitul acestei săptămâni la lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul s-a desfășurat în Sala Olimpia din Timișoara.

Liberalii își denumesc simbolic candidații care intră în competiția pentru Parlamentul Europei „eurocampioni”. Aceștia au fost prezentați în zona de vest a țării, într-o sală plină până la refuz. Numai din Caraș-Severin au participat peste 500 de membri ai filialei.

În prezența candidatului PNL la alegerile prezidențiale, Crin Antonescu, eurocampionii liberali și-au prezentat platforma pentru Europa. Cu acest prilej, primul om din partid și-a exprimat încrederea în faptul că Regiunea Vest va fi în fruntea regiunilor ca forță a liberalilor.

Pe scenă a urcat și vicepreședintele executiv al PNL, Marcel Vela, președintele filialei județene. Acesta le-a transmis colegilor din regiune un mesaj de unitate și mobilizare, subliniind faptul că anul electoral 2014 este unic și foarte important nu numai pentru PNL, ci pentru toți românii.