Marcel Ciolacu: 300 de milioane de euro în combinatul de la Oțelu Roșu!

ciolacu combinat otelu
untitled design set 970x90 px

Premierul României a vizitat astăzi combinatul în care vor lucra peste 600 de oameni de pe Valea Bistrei!

„Investiția vine să asigure producția materialelor necesare proiectelor

Nea Sorin, Mihai, Tibi şi Costel au lucrat toată viața în Combinatul de la Oțelul Roşu. Ei au deschis noua linie de producție şi tot ei au închis-o după Revoluție.

Acum sunt încrezători că vor auzi din nou sunetele de la cuptoare! Mi-au povestit cât de mare le-a fost bucuria când au aflat că un român a preluat combinatul pentru a-l redeschide, nu pentru a-l arunca la fier vechi ca foştii proprietari.

Combinatul Oțelu Roşu va fi salvat și redeschis! Grup UMB, condus de domnul Umbrărescu, va investi aici peste 300 de milioane de euro și va crea peste 600 de locuri de muncă noi.

Investiția vine să asigure producția materialelor necesare proiectelor de infrastructură din România.”, a spus prim-ministrul României, Marcel Ciolacu.

Acesta a fost însoțit la Oțelu Roșu de Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, iar gazde au fost primarul Luca Mălăiescu, președintele PSD Caraș-Severin, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, precum și prefectul Ioan Dragomir.

silviu h

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/