MaraText, în anul Capitalei. „Bacalaureat” din poezia timișoreană

maratext
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

O nouă ediție a maratonului de scriere creativă organizat de Biblioteca Județeană Timiș va avea loc joi, la Timișoara. Tinerii vor fi provocați să comenteze poeme, la prima vedere, scrise de autori timișoreni dispăruți. 

Atelierul de scriere/exprimare (re)creativă „Bacalaureat” la Bibliotecă. Maratext va avea loc joi, 25 mai, de la ora 12, la Secția de Arte „Deliu Petroiu” de la Bastionul Theresia, corp A.

„Proba va consta în comentariul unor poeme la primă vedere, scrise de autori timișoreni dispăruți. Elevii vor alege un poem, vor pregăti analiza sa sub coordonarea unui scriitor și vor prezenta, la final, comentariul în fața tuturor participanților. Evenimentul se bucură de prezența Oanei Monoran, fiica regretatului poet Ion Monoran.”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene Timiș.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

MaraText este un concept marca Bibliotecii Județene Timiș, un atelier de scriere (re)creativă, organizat după modelul maratoanelor de șah. La eveniment vor lua parte elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, Colegiul Economic „Francesco Saverio Nitti”, Liceul Teoretic „Jean-Louis Calderon” și Colegiul Tehnic Electrotimiș.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/