Luca Mălăiescu: „Dumnezeu iubește Oțelu Roșu și pe primarul său!”

luca malaiescu

Administrației locale de pe Valea Bistrei i-au fost aprobate ambele proiecte depuse spre finanțare pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Cu fondurile alocate de Ministerul Dezvoltării, Primăria Oțelu Roșu va moderniza un drum de aproape trei kilometri și mai multe străzi.

La finalizarea celor două investiții, orașul Oțelu Roșu nu va mai avea nicio stradă neasfaltată, susține primarul Luca Mălăiescu, care a fost convins că proiectele depuse spre finanțare pe „Anghel Saligny” îi vor fi aprobate.

„Eram convins că ne vor aproba ambele investiții, pentru că Dumnezeu iubește Oțelu Roșu și pe primarul său! Am cerut 25 de milioane de lei, și atât am și primit! La finalizarea acestor două proiecte, vom avea tot orașul asfaltat, și, cu siguranță, și toate trotuarele pavate. Chiar dacă nu avem cuprinse în aceste proiecte pavarea tuturor trotuarelor de pe străzile rămase neasfaltate din oraș, vom mai contribui cu fonduri și de la bugetul local pentru trotuare.”, ne-a declarat primarul din Oțelu Roșu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Prin Programul „Anghel Saligny”, la Oțelu Roșu vor fi modernizate mai multe străzi, dar și un drum de 2,9 kilometri, care leagă cartierul Gai de Mal. Vor fi asfaltate patru străzi în cartierul Cireșa și câte două în cartierele Gai și Tineretului. Vor mai fi, de asemenea, modernizate trotuarele și, pe anumite străzi, se vor monta rigole.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/