Majorat oprit de polițiști într-o comună din Caraș-Severin. Peste 40 de persoane amendate pentru nerespectarea regulilor

Amenzi de peste 10.000 de lei au fost aplicate ieri de polițiști pentru participanții la un majorat în comuna Teregova. N-au fost însă singurele sancțiuni.

Cărășenii par să nu înțeleagă importanța respectării regulilor de distanțare socială. Polițiștii au aplicat ieri noi sancțiuni pentru organizarea unui majorat în comuna Teregova, dar și pentru mai multe persoane care au fost descoperite în localuri din Caransebeș. În total, 41 de persoane au fost amendate.

Organizatorul majoratului din Teregova a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei, după ce la o adresă de domiciliu au fost descoperite 23 de persoane. În total s-au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 de lei. Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în intervalul orar 21.00-00.00 la unități de alimentație publică de pe raza municipiului Caransebeș, au fost identificate alte 18 persoane care nu respectau regulile de distanțare socială și protecție personală, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.