Mai sunt primari PSD care cochetează cu PNL! Alegerile pot opri trădările!

Rămas singurul primar social-democrat de oraș din Caraș-Severin, Luca Mălăiescu respinge vehement zvonurile aruncate în spațiul public cu privire la apropierea sa de liberali. Se pregătește de alegerile din 2024!

Edilul de pe Valea Bistrei a catalogat drept invenții și prostii comentariile făcute pe tema trecerii sale la PNL, așa cum făcuse primarul Oraviței, Dumitru Ursu. „Sunt membru PSD de 21 de ani și am rămas constant să candidez din partea PSD, chiar dacă în ultimii ani partidul nu a trecut printr-o perioadă foarte fastă. Am pierdut Consiliul Județean, am pierdut guvernarea… Nu există posibilitatea să trec la PNL. Eu ultima dată m-am văzut cu Marcel Vela anul trecut, când era ministru și a venit pe Valea Bistrei la inundații. Din cauza tensiunilor care există în PSD Caraș-Severin după pierderea Consiliului Județean de către Silviu Hurduzeu, au apărut voci care spuneau că sunt persoane nemulțumite care este posibil să plece la PNL. A plecat Costel Ursu și mai sunt niște colegi care cochetează cu ideea asta, dar eu nu am astfel de gânduri.”, a pus lucrurile la punct Luca Mălăiescu.

Social-democratul, care are la această oră una dintre cele mai mari cote de popularitate în PSD Caraș-Severin, așteaptă cu mare interes organizarea alegerilor în filiala județeană pentru confirmarea sau, dimpotrivă, debarcarea lui Silviu Hurduzeu de la șefie. Indiferent de variantă, Mălăiescu spune că PSD Caraș-Severin are nevoie de o conducere legitimă, nu interimară, de o analiză profundă și de o strategie bine și din timp gândită pentru viitoarele alegeri. „Noi suntem într-o situație de interimar la ora actuală, care dăinuie de foarte multă vreme și eu am spus că e nevoie de alegeri, să avem o nouă conducere sau veche conducere, astfel încât să ne punem pe treabă, să pregătim alegerile din 2024. Alegerile trebuiau făcute deja, eu cred că au fost amânate și vor mai fi amânate din anumite considerente. Probabil se vor mai amâna cu câteva luni.”, a mai spus Mălăiescu.