Măi Puiuc, Puiuc, Puiuc!

Se trezește Puiucu într-o noapte (în mod normal oamenii fac treaba asta dimineața), că nu are ce să posteze pe Facebook. Că vorba lui, în trei ani și jumătate de când conduce Consiliul Județean nu i-a scăpat unul pe care să nu-l fi luat la împins vagoane: Hurduzeu, Mocioalcă, Ionuț Popovici, Crina, Ionescu-Fish, Bona, Damian, Luci Voina, dr. Diaconescu, Torma, Rof, Mălăiescu, Stuparu. Să mă ierte cei pe care nu i-am trecut pe lista lui Romi! Pe mine și pe Dani Stanciu nu ne-am pus.

Și cum stătea el și cugeta (deși în realitate nu face asta), în capul lui s-a aprins beculețul. Logic, ar fi trebuit să exclame: Evrika, cum se zice că ar fi strigat Arhimede de mult, tare de mult. Cum, însă, nu le are cu învățații ăștia antici (la orele de istorie de obicei chiulea), n-avea de unde să știe ce făceau ăia dinainte alui și atunci ce și-a zis: „hai să scriu ceva despre traseismul electoral”

Tâmpenii, marca Romeo Dunca. Nu pentru că Romi nu ar avea dreptate cu procedura asta de flotant într-o localitate înainte de alegerile locale, ci pentru că postarea lui e o porcăria cât timp omite să spună adevărul. Și adevărul e că Ordonanța de Urgență care reduce la doar două luni termenul în care cineva poate obține viza de flotant și să voteze la locale, nu a fost inițiativa celor „puternici care conduc destinele unei țări și nu respectă dorința alegătorilor”, adică a pesedeilor (de parcă ăștia ar conduce singuri țara), ci a liberalilor care jupâni peste ministerele de Interne, Dezvoltării și de Externe.

Dar de unde să știe Puiucu, dacă el toată ziua are treabă cu Hurduzeu, Mocioalcă, Ionuț Popovici, Crina, Ionescu-Fish, Bona, Damian, Luci Voina, dr. Diaconescu, Torma, Rof, Mălăiescu, Stuparu. Și ca să vedeți că, cine îl cunoaște pe Dunca doar după huruitul motorului de la elicopterul cu care vine la lucru, chiar e tentat să-i creadă toate bazaconiile pe care le dă pe torogoată.

Și iată ce zice despre candidații PSD: „…Zorlentu Mare , tot cu candidat PSD, a primit și el 325 de flotanți. Stau și ei claie peste grămadă 40 la o adresa și un simplu control al poliției ar rezolva penal aceasta porcărie”. Bă, Romi, nu o mai întoarce ca la Ploiești, că s-ar putea să-ți crească nasul ca lu’ Pinocchio. De ce nu le spui tu oamenilor adevărul. Că povestea cu candidatul PSD de la Zorlenț nu e una pesedistă, ci liberală sută la sută? Că și acum patru ani a fost la fel, doar că atunci candidatul de acum era liberal de-al tău. Atunci a fost un adevărat scandal cu Poliția, Jandarmeria, drone, televiziuni, posturi de radio, ONG-uri, cu oameni care s-au caftit, dar nu-mi amintesc ca tu să fi sărit la beregata lu’ Papuc, pe care acum îl înfierezi cu mânie proletară. Să-i fi bătut obrazul, că nu era frumos ce făcea. Atunci a fost legal ce s-a întâmplat, acum nu mai este. Romi, Romi, pe cine vrei să convingi că rața-mpunge, când ea măcăie și fuge?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/