Mai mulți primari PNL, cu adeziuni semnate la PSD!

mociloalca ion senator
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Senatorul social-democrat Ion Mocioalcă a confirmat zvonurile potrivit cărora mai mulți edili-șefi din județ, aleși pe listele PNL, vor candida în 2024 sub sigla PSD!

Despre nu mai puțin de 5 primari liberali se vorbește în culisele scenei politice că au bagajele făcute, că la finele mandatului vor deveni oficial membri PSD. Cu ocazia conferinței județene de alegeri a PSD Caraș-Severin, senatorul Ion Mocioalcă a confirmat bursa zvonurilor. „În 30 de organizații nu stăm prea bine și lupta cu liberalii trebuie să se facă și prin destructurarea lor. Păstrez deocamdată discreția asupra câtorva primari PNL care au semnat deja adeziuni la PSD!”, a spus Mocioalcă în fața a peste 1.000 de oameni, dar și a conducerii centrale a partidului, în frunte cu Marius Ciolacu.

PSD Caraș-Severin deja s-a întărit serios înainte de anul electoral 2024, când și-a propus să câștige tot, alegeri locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. „PSD, Pro România și PMP se reunesc în Caraș-Severin sub umbrela PSD. Acest lucru s-a întâmplat. Toți primarii sunt cu acte în regulă la PSD, mare parte din cei 200 de consilieri locali sunt cuprinși în acest proiect, iar de cei câțiva care au rămas în afara acestui proiect se ocupă secretarul nostru general Luca Mălăiescu. În Caraș-Severin nu avem AUR, nici în Parlament, nici în Consiliul Județean, nu avem nici haștagiști, nici în Consiliul Județean, nici în Parlament. Sper să rămânem tot așa!”, a conchis Mocioalcă.

1000x100 (4)

Replica președintelui PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, nu s-a lăsat prea mult așteptată. Nu e o declarație la război, ci dimpotrivă: „Mă abțin să comentez unele declarații belicoase făcute recent de membri PSD Caraș-Severin, pentru că între aliați trebuie să fie și decență și eleganță și diplomație. Dincolo de lupte interne, unele nemulțumiri sau poate frustrări, important este să asigurăm stabilitatea politică a României în aceste vremuri tulburi și complicate. Știm toți că ne-am aliat fiind maturi și responsabili pentru siguranța națională, pentru a evita criza economică, provocările geo-politice și pentru a schimba în bine viața compatrioților noștri. Așa că mă abțin să le dau replici sau să le scot in evidență unele greșeli sau erori (…domniile lor fiind perfecți, nu-i așa?), pentru că eu caut calitățile care ne unesc și nu defectele care ne despart. A judeca rațional și nu emoțional…poate face diferența între bine și rău!”

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/