Mai multe străzi din Timișoara, închise în perioada următoare

Trafic inchis pe Calea Torontalului din Timisoara

Primăria Timișoara informează că mai multe străzi vor fi închise în următoarea perioadă, în vederea realizării unor lucrări de reparații.

Primăria Timișoara anunță că în perioada verii, în condițiile în care traficul este mai redus pe durata vacanțelor și concediilor, vor fi intensificate lucrările de reparații. Așadar, în zilele următoare, pe unele străzi și artere circulația va fi restricționată.

Mai precis, traficul rutier va fi restricționat în Piața Gh. Domășneanu, la intersecția cu Calea Stan Vidrighin, în perioada 15 iulie (ora 07.00) – 02 august. Traficul va fi redirecționat pe Calea Stan Vidrighin, cu posibilitate de virare la stânga, spre bd. Liviu Rebreanu, pe drumul de legătură, pe care se va institui sens unic de circulație.

Traficul rutier va fi restricționat etapizat pe str. Balta Verde și pe tronsonul Cetății – Calea Bogdăneștilor, în perioada 17 iulie – 27 octombrie, pentru executarea lucrărilor de canalizare.

Pe Calea Stan Vidrighin, la intersecția cu strada Dr. Aurel Păunescu Podeanu și strada Batania, vor fi restricții de trafic, în perioada 17 iulie – 15 septembrie.

Pe străzile Bogdan Petricescu Hașdeu – Aprodu Movilă, vor fi instituite restricții rutiere pentru executarea lucrărilor de canalizare, în perioada 17 iulie – 29 septembrie.

Se restricționează accesul în spatele Pieței Badea Cârțan, pe perioada 17 iulie (ora 07.00) – 17 august.

Pe străzile Aristide Demetriade – Divizia 9 Cavalerie se restricționează traficul rutier, din data de 20 iulie până în 25 august.

Se prelungesc restricțiile pe str. E. Zola, până în data de 03 august.

Intersecția str. Leului cu bv. Eroilor de la Tisa se închide în perioada 19 – 20 iulie, în intervalul orar 06.00 – 18.00, în vederea executării trecerii de pietoni înălțate.

1000x200 dacus 02

Pe str. Al. I. Cuza se restricționează traficul rutier din data de 20 iulie (ora 05.00) până în data de 21 iulie (ora 13.00).

Străzile care au acces pe str. Al. I. Cuza vor fi închise în perioada 22 iulie (ora 05.00) până în data de 23 iulie (ora 14.00).

Str. Caraș, la intersecția cu bv. Eroilor de la Tisa va fi închisă în data de 19 iulie, în vederea executării trecerii de pietoni înălțate.

În Piața Consiliul Europei, circulația este restricționată din 18 iulie (ora 05.00) până în data de 19 iulie (ora 13.00).

Pe Calea Torontalului, tronsonul cuprins între str. Gr. Alexandrescu și str. Felix, se restricționează circulația în perioada 17 iulie – 07 septembrie.

Pe strada Bujorilor, restricțiile de trafic se prelungesc pe perioada 17 – 21 iulie.

Se prelungesc restricțiile de circulație pe Calea Bogdăneștilor, tronsonul de la bd. Cetății, până la intersecția cu str. Grigore Alexandrescu, până în data de 15 septembrie.

Circulația rutieră va fi închisă în zona bulevardul I.C. Brătianu – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul C. D . Loga – bulevardul Regele Ferdinand I – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Mihai Viteazu – bulevardul Vasile Pârvan – splaiul Nistrului – strada J. H. Pestalozzi, în data de 15.07.2022, pentru derularea evenimentului sportiv „Timișoara Triathlon 2023”. Circulația mijloacelor de transport va fi restricționată între orele 06.00 – 16.00, în zona desfășurării evenimentului.

Recomandăm conducătorilor auto să evite, pe cât posibil, zonele în care au loc lucrări sau există restricții de circulație”, a transmis Primăria Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro