Mai multă verdeață! Noi arbori au fost plantați în Piața Victoriei din Timișoara

img 2403

Primăria Timișoara se laudă cu faptul că, în această perioadă, se desfășoară ample acțiuni de curățare și îngrijire a parcurilor și spațiilor verzi. În zona centrală este acordată o atenție sporită, fiind plantați și noi arbori.

Primăria Timișoara anunță că este în plină desfășurare campania de îngrijire a parcurilor și spațiilor verzi.

Prin societățile din subordine și firmele contractate, municipalitatea a intervenit pentru curățarea parcurilor și locurilor de joacă, măturarea aleilor, golirea coșurilor de gunoi din parcurile, scuarurile și spațiilor de joacă şi canisitele existente și ridicarea deșeurilor de pe spațiul verde”, a informat instituția.

Mai precis, Primăria Timișoara transmite că au început acțiuni de cosire a ierbii în mai toate zonele orașului, au fost greblate și încărcate resturile vegetale de pe mai multe străzi, dar și de la Ceasul Floral. De asemenea, terenul din parcuri a fost degajat, iar în Piața Libertății, Parcul Alpinet, Piața Victoriei, Piața Sf. Maria și Bulevardul Tinereții au fost plivite alveolele și arbuștii. De asemenea, pe str. V. Lucaci s-au executat tăieri de corecție.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Mai mult, în Piața Victoriei au avut loc toaletări ale gardului viu și au fost plantați arbori din specia acer de către Horticultura. Totodată, pe Bulevardul Republicii, str. Mureșan și Bulevardul Tinereții au loc proceduri de erbicidare.

Întreținerea parcurilor reprezintă o prioritate pentru Primăria Timișoara, care cere măsuri sporite tuturor societăților și companiilor care acționează pe domeniul public, astfel încât să fie respectate graficele de lucrări asumate”, a informat Primăria Timișoara.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/