MAI fericiți, MAI zâmbitori, MAI aproape de copilărie. O zi superbă de 1 Iunie la Reșița!

mai 3
promovare online Timisoara Casa Auto

Oamenii în uniformă au dat startul la distracție, pentru copiii din Reșița, încă de la primele ore ale zilei de 1 Iunie. Colegii din cadrul structurilor M.A.I. Caraș-Severin s-au jucat cu cei mici.

1 Iunie a fost o zi plină bucurie în inimile fiecăruia dintre noi, mai mici sau mai mari. Copiii și copilul din noi au răspuns prezent și de această dată la sunetul sirenelor ale mașinilor de pompieri, la joaca de-a polițistul, la concursurile de trotinete printre jaloane, la simulările intervențiilor în caz de incendiu și chiar la standul cu arme, toate puse la dispoziție de specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș- Severin împreuna cu colegii din cadrul structurilor MAI Caraș-Severin.

mai 2

Desigur că de la eveniment nu au lipsit nici voluntarii de la ATOR Banatul de Munte, care alături de structurile M.A.I, cei care au desfășurat activități de prevenire și informare în comunitate, l-au oferit copiilor ateliere de pictură pe pietre, pictură pe față, tir cu arcul și coktail-uri reci, pe toate gusturile. Spațiul de distracție a fost, de această dată, parcarea magazinelor ridicate pe fosta platformă CET, în cartierul Lunca Pomostului, loc care a devenit neîncăpător pentru zeci de copii dornici de distracție, alături de oamenii în uniforme.

mai 4

promovare banner maxagro

Zâmbitori și dotați cu un întreg arsenal de echipamente, reprezentanții M.A.I. au adus bucurie fiecărui copil în parte care a dorit să cunoască puțin din munca acestora, dar au avut grijă să le și prezinte pericolele la care sunt expuși în viața de zi cu zi. S-au predat lecții de viață, s-a râs, s-a experimentat, s-au jucat cu toții, într-o zi frumoasă de 1 Iunie, în care soarele a fost mai mult decât generos, pentru micuți și familiile acestora.

whatsapp image 2023 06 01 at 20.57.00 (1)

mai 7

whatsapp image 2023 06 01 at 20.57.01

publicitate tmc 640