Sulfatim Timișoara – macara de închiriat, utilaje, construcții

macarale de la sulfatim timisoara lucreaza la pasarela Gelu

Închirierea de utilaje – macarale, excavatoare, buldozere – nu sunt doar un business pentru proprietar, ci și o creștere a eficienței investiției dvs.

Sulfatim SRL din Timișoara vă oferă utilaje de construcții pentru închiriat: macarale, buldozere, excavatoare, mijloace de transport auto inclusiv agabaritice. Puteți închiria o macara puternică la un preț avantajos. La noi găsiți cele mai bune macarale, respectiv Liebherr, renumite pentru puterea și funcționalitatea lor.

Dacă proeictele dvs nu vă impun folosirea frecventă a unei macarale, nu aveți nevoie în fiecare zi de aceasta, este mai profitabil să o închiriați.

» Macara Liebherr de închiriat; consultați oferta noastră

macara constructii timisoara

Macara de la Sulfatim închiriată pentru Constructii in Timisoara

Avantajele închirierii de utilaje

Există o mulțime de motive pentru care închirierea utilajelor de construcții poate fi o opțiune mai bună decât achiziționarea lor.

» Vedeți mai multe din activitatea Sulfatim: construcții civile și utilaje de închiriat

Economii la bugetele de investiții

 • Costuri inițiale reduse: Nu trebuie să faceți o investiție semnificativă în capital pentru a achiziționa utilaje. De exemplu, dacă folosiți macaraua o dată la câteva săptămâni,
 • Fără costuri de întreținere: Sulfatim SRL Timișoara, respectiv firma de la care închiriați se ocupă de întreținerea, reparațiile și asigurarea utilajelor.
 • Fără costuri de depozitare: Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiul de depozitare. Nu vă gândiți la parcare sau pază pentru utilaje atunci când nu le folosiți.
 • Plăți flexibile: Plătiți doar pentru perioada în care utilizați utilajul.
Sulfatim Timisoara construieste hale cu macarale Liebherr

Sulfatim Timisoara construieste hale cu macarale Liebherr

Creșteți flexibilitatea activității dvs

 • Aveți acces la o gamă largă de utilaje: Puteți închiria utilajul potrivit pentru nevoile specifice ale fiecărui proiect. Astfel, observați absurditatea ideii de a cumpăra o macara și un buldozer, a unui excavator dacă aveți un proiect de construcții doar pentru o clădire.
 • Evitați uzura morală: Puteți utiliza întotdeauna cele mai noi modele de utilaje. În același timp, nouă, celor de la Sulfatim, prin folosirea la maxim a investiției, ne va fi mai ușr să avem mereu cele mai bune macarale. Parcul nostru cu utilaje de construcții este mereu în expansiune.
 • Eficientizarea activității: Puteți închiria mai multe utilaje atunci când aveți nevoie de ele și le puteți returna când nu le mai folosiți.

Operațiuni fiscale și logistice mult simplificate

 • Un singur furnizor: Sulfatim Timișoara se va ocupa de livrarea, ridicarea și întreținerea utilajelor.
 • Reducerea riscului: Noi suntem responsabili de siguranța și conformitatea utilajelor.
 • Management performant: Vă puteți concentra pe finalizarea proiectului dvs la timp și în limitele bugetului. Scăpați de grija gestionării și folosirii la capacitate a utilajelor.

Pe scurt, închirierea utilajelor de construcții vă poate ajuta să economisiți bani, să creșteți flexibilitatea și să simplificați operațiunile.

Iată câteva situații specifice în care închirierea utilajelor de construcții de la Sulfatim este o alegere potrivită.

 • Aveți nevoie de utilaje pentru un proiect pe termen scurt.
 • Nu utilizați frecvent un anumit tip de utilaj.
 • Nu aveți spațiu sau buget pentru a întreține utilajele.
 • Doriți să accesați cele mai noi modele de utilaje.
 • Vreți să evitați riscurile asociate cu proprietatea și operarea utilajelor.

Desigur, există și anumite dezavantaje ale închirierii utilajelor de construcții. De exemplu, pe termen lung de închiriere, este posibil să plătiți mai mult decât ați face dacă ați cumpăra utilajul. Însă, o macara Liebherr, de exemplu, este foarte costisitor să o cumpărați, fie și la mîna a doua. De asemenea, nu aveți la fel de mult control asupra utilajului ca și cum l-ați deține.

În general, închirierea utilajelor de construcții este o opțiune bună pentru antreprenorii care doresc să economisească bani, să crească flexibilitatea și să simplifice operațiunile. Este important să comparați costurile și beneficiile închirierii cu cele ale achiziționării înainte de a lua o decizie. În cazul unui autocamion, care doar transportă materiale dintr-un loc într-altul, de exemplu, poate este mai bine să-l cumpărați.

Însă, în cazul utilajelor complexe – macarale, excavatoare, transport agabaritic – probabil cea mai bună soluție este să le închiriați.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/