Luna premierelor la Teatrul de Vest

hamlet teatrul de vest resita
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Actorul Claudiu Gabor joacă rolul principal în spectacolul „Hamlet”, a cărui premieră este programată luna aceasta.

Este vorba despre o coproducție pusă în scenă la teatrul reșițean, un spectacol cu patru personaje a cărui distribuție reunește actori ai teatrului reșițean dar și de la Teatrul Maghiar din Arad și Teatrul din Szeged. Regia este semnată de regizorul american John Blondell, iar rezultatul final va fi un spectacol trilingv cu supratitrare, în care cel mai mult se vorbește în limba română. Premiera este programată în zilele de 11 și 12 aprilie fiind considerată de managerul Florin Ionescu prima coproducție importantă a teatrului reșițean.

Pentru finalul lunii aprilie, este anunțată premiera comediei în trei personaje „Cina de adio”, după care, până la Festivalul „New Wave Theatre”, programat între 15 și 23 iunie, se va lucra la spectacolul „Sluga la doi stăpâni”, după un text de Carlo Goldoni. Este un spectacol de teatru clasic, dorit de mult timp la Reșița, care continuă seria spectacolelor „Visul unei nopți de vară” și „Viața e vis”, puse în scenă anul trecut.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Conform lui Ionescu, teatrul reșițean poartă discuții cu Teodor Cristian Popescu și Sorin Militaru, regizori cu cotă foarte bună care să monteze la Reșița. Primul este așteptat să înceapă repetițiile la  finalul lunii august, după care la Reșița va veni Sorin Militaru.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/