Luminița Jivan și toți cei marginalizați de actuala conducere PSD, așteptați în partidul lui Dragnea!

Alianța pentru Patrie există și în Caraș-Severin! Președintele desemnat Nelu Zaberca, fostul lider PSD Moldova Nouă, a deschis deja ușa noului partid pentru social-democrații care nu se simt confortabil sub comanda lui Silviu Hurduzeu!

Formațiunea susținută de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu pornește la drum în Caraș-Severin cu Nelu Zaberca, Rareș Ganțolea, vehiculat la un moment dat ca posibil candidat al PSD pentru Primăria Reșița, și Lavinia Samuilă, directoarea Casei de Cultură din Oțelu Roșu. „APP este un partid de care România are nevoie. Eu am o relație foarte bună cu conducerea partidului, motiv pentru care nu puteam refuza implicarea în acest nou proiect. Am să i-au legătura cu toți cei marginalizați de actuala conducere PSD la nivel județean. Au venit deja lângă noi câțiva oameni din fosta echipă a doamnei Jivan. Eu personal aștept că doamna Jivan să facă pasul către noi atunci când domnia sa consideră că este pregătită pentru un nou proiect politic. Cred cu tărie că a fost cel mai bun deputat de Caraș-Severin.”, a declarat Nelu Zaberca pentru expressdebanat.ro.

Politicianul de la Moldova Nouă spune că Alianța pentru Patrie trebuie privită ca o amenințare pentru PSD, dar și ca o alternativă pentru toți social-democrații nemulțumiți de jocul pe care îl face astăzi Marcel Ciolacu. „Noi nu căutăm să producem ruperea PSD, dar este posibil ca și la nivel național ce-i marginalizați de conducerea centrală să facă un pas către APP. Noi, fiind un partid la început de drum, avem nevoie de toți  românii nemulțumiți de actuala clasă politică. Din câte știu eu, sunt foarte mulți membri PSD care au făcut pasul către APP, la nivel național. Eu, ca președinte interimar al Organizației Județene APP, nu caut neapărat oameni cu nume de rezonanță, pentru mine orice om este important, orice om își poate face un nume în politică. Dar nu vă ascund că am discuții cu primari, foști primari sau președinți de organizații PSD și nu numai.”, a mai spus Zaberca.