Ludovic Orban a demisionat din PNL! Anunță plecări în masă!

orban ludovic
1000x100 (4)

Fostul președinte al liberalilor, însoțit de un grup de senatori și deputați liberali, a anunțat că va înființa o nouă formațiune politică.

Fostul lider PNL și alți 16 parlamentari liberali au demisionat marți din partid din cauza conflictului în care au intrat cu noua conducere a formațiunii politice. Ei au anunțat că vor înființa o nouă formațiune cu doctrină liberală.

„Demisia nu este un sfârșit, este un început, nu mă las oricâte aluzii am auzit în ultimele luni. Vom începe împreună o construcție solidă care să se bazeze pe oameni cu onoare”, a declarat Ludovic Orban.

leader board 728 x 90 px

Fostul lider liberal a mai spus că gestul său și al celor 16 parlamentari va fi urmat de numeroși alți membri PNL din toate structurile partidului.

„Câtă frunză, câtă iarbă, partea bună a partidului va veni cu noi”, a spus Orban.

De asemenea, Ludovic Orban a anunțat că vrea să formeze un nou grup parlamentar. Demersurile vor fi inițiate săptămâna viitoare.

Pe președintele Klaus Iohannis, pe care l-a numit chiriașul de la Cotroceni, Orban l-ar trimite la popor. „Nu pot să mă abțin să spun câteva cuvinte despre chiriașul de la Cotroceni. Oricât de mult se ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâșnelile din dinți, sudalmele și blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când își bate joc de oameni. Cu o cotă de încredere prăbușită, fără niciun fel de legitimitate și autoritate morală, Klaus Werner Iohannis încă își face planuri. Singurul plan pe care trebuie să și-l facă este să-i slugărească cât mai mult pe pesediști, ca nu cumva să treacă suspendarea prin Parlament. Cred că dacă se va întoarce la popor, într-un referendum de demitere, mandatul lui va înceta înainte de termen”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta spune că scopul lui Klaus Iohannis este să distrugă PNL.

„Așa cum Emil Constantinescu a făcut tot ce a putut să-și distrugă partidul care l-a scos președinte, așa cum Traian Băsescu și-a distrus aproape partidul care l-a scos președinte, și Klaus Iohannis are același obiectiv să distrugă partidul care l-a scos președinte”, a mai spus Orban.