Lucrările la tramvai impun noi restricții în trafic la Reșița!

lucrari resita tramvai
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Constructorul care execută lucrări la calea de rulare în vederea reintroducerii tramvaiului în municipiu avansează, astfel că se impun noi măsuri de restricționare a traficului rutier la Reșița.

Începând de miercuri, 17 august, circulația pe Bulevardul Revoluției din Decembrie, de la intersecția cu B-dul A. I. Cuza – zona OMV până la intersecția cu P-ța T. Vuia – zona Universitate, se va închide pentru a putea extinde lucrările de modernizare a transportului public aflate în derulare în oraș.

În acest context, reprezentanții primăriei precizează că: „circulația autovehiculelor se va desfășura având sens unic de deplasare pe ambele benzi de circulație pe următoarele tronsoane de drum: în sensul de mers spre Centru, de la semafor Poliție până la intersecția cu Str. Pictor Andreescu prin cartierul Moroasa; de la Bloc 800 – B-dul A.I. Cuza intersecție cu Str. Petru Maior în sensul de mers spre Govândari până la semafor Poliție prin cartierul Luncă. Restul tronsoanelor de drum rămân cu circulație în dublu sens. Recomandăm locuitorilor din această zonă să nu parcheze pe B-dul Revoluției din Decembrie, de la intersecția cu B-dul A. I. Cuza – zona OMV până la intersecția cu P-ța T. Vuia – zona Universitate.”

În continuare, B-dul. Republicii rămâne închis circulației autovehiculelor. Intersecțiile Intim și Renk, precum și legătura rutieră între str. Progresului și str. Țarcului rămân deschise, până la finalizarea lucrărilor. De asemenea, și în zona Pasajului Intim, pe sensul de mers spre Centrul Civic, circulația autovehiculelor rămâne în continuare restricționată, inclusiv breteaua spre Str. Timișoarei, iar circulația se va desfășura în dublu sens pe cealaltă bretea a pasajului, intersecția de la Intim funcționând ca sens giratoriu.

Apar noutăți și în ceea ce privește transportul public local

promovare banner maxagro

Datorită necesităților generate de lucrări la infrastructura de transport electric, traseul principal deviat în prezent pe B-dul. Muncii va fi deservit în continuare suplimentar de un inel de circulație care se va desfășura cu același program de transport. De asemenea se înființează trei stații noi de autobuz pentru îmbarcarea – debarcarea călătorilor la mersul spre Govândari, astfel: în fața Universității, respectiv înainte de intersecția B-dului A. I. Cuza cu străzile N. Titulescu și Al. Molizilor.

Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare, restricțiile se vor extinde sau restrânge, Primăria urmând să anunțe modificările care survin, inclusiv cele la programul de circulație a mijloacelor de transport în comun.

„Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, mai precizează reprezentanții municipalității.

harta traseu resita

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/