Lucrările la Cinema Studio din centrul Timișoarei, aproape de final

cinema studio din timisoara

În centrul Timișoarei se deschide, în curând, cel de-al doilea cinematograf modern – Studio. Lucrările se apropie de finalizare.

Primăria Timișoara anunță că reabilitarea cinematografului Studio este aproape finalizată. În aceste zile se montează deck-ul de pe terasa amenajată pe acoperiș. În sala mare și sala mică se lucrează la montarea tavanelor lamelare. Potrivit reprezentanților instituției, constructorul estimează că până la mijlocul săptămânii va termina această etapă și va începe montarea scaunelor, ecranelor și proiectoarelor. Grupurile sanitare sunt gata, iar corpurile de iluminat au fost deja instalate.

100.000 de pasionați de film și evenimente de bună calitate au trecut deja pragul cinematografelor Timiș și Victoria, de când le-am redeschis. Este o comunitate pe care continuăm să o dezvoltăm prin deschiderea de noi spații pentru film și evenimente. Cinema Studio este cel de-al treilea cinema complet modernizat pe care îl redeschidem în ultimii doi ani. Punctul de atracție al cinema Studio va fi terasa de pe acoperiș, cu o vedere spectaculoasă, unde în sezonul estival vor putea fi vizionate și filme”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Cinema Studio este cel de-al treilea cinematograf reabilitat de Primăria Timișoara, după Cinema Victoria, redeschis în septembrie 2022, și Cinema Timiș, cel mai mare dintre cinematografele de tradiție ale orașului, redeschis în octombrie anul trecut.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Lucrările de reabilitare a Cinema Studio se vor încheia la începutul acestei veri, urmând ca din toamnă să își deschidă porțile cu un program constant, sub administrarea echipei dedicate cinematografelor din cadrul Centrului de Proiecte”, a informat Primăria Timișoara.

Construit în zona centrală a orașului, în perioada interbelică, în anul 1938, în stil Art Deco, Cinematograful Studio și-a încetat activitatea în anul 2000. După modernizare, cinematograful își va păstra fațada istorică și va dispune de două săli, una cu 190 locuri și cea de-a doua cu 64 de locuri. De asemenea, există un spațiu cu o capacitate 80 locuri pe acoperiș. Studio va funcționa ca un cinema de artă, cu o programare axată pe cele mai noi filme de autor, focusuri tematice și festivaluri de film locale și naționale. Valoarea totală a contractului se ridică la 14,2 milioane de lei, cu TVA inclus.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/