Lucrări la rețelele de apă în Timiș. Apa se întrerupe!

untitled design set 970x90 px

Aquatim anunță consumatorii din Timiș că în perioada imediat următoare, apa se va întrerupe din nou. Vezi cine va fi afectat!

Luni, 15 mai, între orele 8-22, pe Calea Aradului se va executa o deviere de conductă. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe Calea Aradului (între nr. 18 și 24) și pe Calea Sever Bocu (între nr. 1 și 23).

În perioada 15-19 mai, zilnic între orele 9-15, în Remetea Mare se va opri furnizarea apei pentru spălarea rețelei de distribuție. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Brantner 1000x100px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/