Lucian Voina, nota de eleganță din Consiliul Județean Caraș-Severin

lucian voina
untitled design set 970x90 px

Președintele PMP Caraș-Severin intră în cursa pentru un nou mandat de consilier județean cu aceeași eleganță și maturitate politică cu care ne-a obișnuit. Nu lovește neargumentat în contracandidații săi, ci vorbește despre viziunea pe care Alianța Dreapta Unită, sub sigla căreia candidează, o are pentru a dezvolta Caraș-Severinul.

Lucian Voina a dat dovadă de maturitate politică atunci când a acceptat să candideze pentru o poziție de consilier județean și nu pentru cea de președinte a Consiliului Județean. Recunoaște acest lucru, explicând că atunci când se clădesc noi construcții politice sunt momente în care este nevoie de echilibru și diplomație.

E clar că în zona aceasta trebuie să ai și momente în care să fii foarte echilibrat, lucru care pe mine, cred eu că, mă definește. Nu sunt un tip care să mă arunc neapărat în față, să epatez pentru unele poziții. Dar mi-am calculat foarte bine șansele, am făcut calcule ca orice construcție politică și cred că fiecare își poate aduce aportul astfel încât să reușim ce ne-am propus”, spune Lucian Voina.

Iar liderul PMP Caraș-Severin își dorește o victorie la alegerile din 9 iunie, pentru a pune în aplicare programul de guvernare locală al Alianței Dreapta Unită, care se bazează pe patru piloni principali: educație, sănătate, infrastructura de transport și turism. De altfel, Voina consideră că Dreapta Unită este singura alternativă reală, la acest moment, pentru români și cărășeni.

Noi ne propunem să câștigăm alegerile, pentru că acesta este dezideratul nostru. Să facem un scor cât mai bun și să ne punem în aplicare programul de guvernare locală, care a fost prezentat și de colegul meu Andrei Plujar, președintele USR și candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean, care se bazează pe patru piloni foarte importanți: educație, sănătate, infrastructura de transport și turism. Este clar că se pot aduce îmbunătățiri pe toate palierele amintite și se pot atrage fonduri pe zone unde nu s-au atras deloc în toți acești ani, pe tot felul de proiecte și de programe, dar deocamdată mergem în teritoriu, mergem la candidații noștri, îi susținem, ne prezentăm programul, intențiile noastre, prezentăm faptul că suntem singura alternativă la ce avem acum pe scena politică, singura alternativă reală și că românii au ce vota, au cu cine să voteze!”, a mai spus liderul PMP Caraș-Severin.

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/