Lovit de camion pe centura Caransebeşului

Neatenţia era cât pe ce să-l coste viaţa pe un bărbat din Caransebeş. Pentru că a traversat fără să se asigure, s-a transformat din pieton în victimă şi a ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul, care ar fi putut avea urmări dintre cele mai tragice pentru bărbatul în vârstă de 48 de ani, a avut loc astăzi, în jurul orei 15.00, pe centura ocolitoare a Caransebeşului. „Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN6. Echipa deplasată la faţa locului a constatat în urma cercetarilor că, în timp ce pietonul s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure şi prin loc nepermis, a fost lovit de un autocamion”, a explicat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În urma impactului, bărbatul a suferit răni grave şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Caransebeş, unde a rămas internat. Şoferului a fost testat cu aparatul alcooltest, în timp ce pietonului i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. „În cauză se continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.