Logiscool Reșița își deschide porțile din această toamnă, pentru copii și adolescenți

logi

Parte a rețelei internaționale de școli de programare pentru copii și adolescenți, Logiscool Reșița deschide campania de înscriere la lecțiile demo gratuite și cursuri care încep în septembrie 2021. Logiscool România, lider în programe edu-tech pentru copii, începe o nouă campanie de înscrieri la cursurile de programare, atât cursuri la sediu, cât și online.

Interactive și utile, cursurile Logiscool le oferă elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități necesare unui viitor al digitalizării, indiferent de meseria pe care o vor alege. Ghidați de instructori tineri și pasionați și având acces la propria platformă de învățare a Logiscool, elevii învață cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.

Lecții demonstrative GRATUITE

leader board 728 x 90 px

Înainte de începerea cursurilor, părinții și elevii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor elevilor care nu s-au mai întâlnit cu acest domeniu și doresc să afle mai multe despre programare. Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej de a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul în care pot afla răspunsuri la toate întrebările.

logiscool 1

Cursuri de programare pentru viitor. Ce pregătește echipa Logiscool Reșița pentru noul an școlar?

Cursurile de programare și robotică vor avea loc în sediul de pe strada I. L. Caragiale nr. 16, etaj 1, Reșița (Clădirea de birouri Diamant), începând cu data de 20 septembrie, iar elevii pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online. 

Cursurile se adresează copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 7 și 17 de ani, pasionați de lumea digitală și tehnologie. Grupele sunt organizate în număr restrâns de 6 – 12 cursanți, din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători. Sesiunile, cu o durată de 90 de minute, au loc o dată pe săptămână, la sediul școlii sau online, pe tot parcursul anului școlar, iar prețul este de 290 lei pe lună. Există mai multe tipuri de reduceri de care elevii pot beneficia – early bird, reducere frați – toate informațiile regăsindu-se pe pagina școlii.

https://www.logiscool.com/ro/cursuri-logiscool/resita

“Oricine poate învăța să programeze, iar această abilitate este aproape indispensabilă în lumea de astăzi. Elevii învață în mod distractiv noțiunile de bază ale programării cu metoda noastră unică de predare, programa noastră modulară adaptată vârstei și platforma comunității MyLogiscool.” spune Șerbu Simona, manager Logiscool Reșița.

img 9052

Urmând cursurile Logiscool Reșița, elevii vor putea descoperi, diferite limbajele de programare. Curriculumul cursurilor îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația. Toți participanții vor avea acces la resurse educative pe propria platformă de educație – Scoolcode, iar pentru comunitatea elevilor este dezvoltat spațiul virtual de interacțiune și schimb de proiecte MyLogiscool.

img 9056

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site: https://www.logiscool.com/ro/school/resita

Despre Logiscool 

Înființată în prima parte a anului 2018, Logiscool numără deja peste 50 de școli de programare la nivel național și este în continuă expansiune. Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 20 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 100.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional. 

img 9060