Locul de joacă de pe Cerna e istorie! Peste 500.000 de lei investiți în modernizarea lui

loc de joaca

După ce a reușit în anii trecuți să modernizeze locurile de joacă din parcurile Siderurgistului și Tricolorului, dar și să amenajeze unul în proximitatea Pieței Agroalimentare Reșița Nord, municipalitatea de pe Bârzava își îndreaptă atenția acum spre zona centrală a orașului.

Peste 500.000 de lei vor fi investiți în renovarea vechiului loc de joacă din Lunca Pomostului, situat pe strada Cerna. Lucrările au început deja, anunță administrația locală.

Investiția ce urmează să fie finalizată în șase luni include montarea de elemente de joacă moderne, pentru copii de diferite vârste, reamenajarea integrală a zonei și mobilier urban nou. Valoarea proiectului este de 549.780 de lei, cu finanțare integrală de la bugetul local.”, a declarat primarul Ioan Popa.

leader board 728 x 90 px

În luna septembrie, consilierii locali reșițeni au aprobat studiul de fezabilitate pentru o investiție ce depășește trei milioane de lei și care presupune amenajarea unei zone de relaxare și a unui parc de joacă pentru copii în apropierea Gării Reșița Sud.