Locuitorii din Oțelu Roșu reciclează și câștigă!

deee uri

O amplă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice se organizează săptămâna viitoare în orașul de pe Valea Bistrei.

Cetățenii din Oțelu Roșu au posibilitatea acum să scape de aparatura veche din casă. Primăria Oțelu Roșu, în parteneriat cu Serviciul Local de Colectare – SLC Timiș, organizează, în data de 13 octombrie, o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice.

Practic se colectează și se reciclează aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii”, explică organizatorii, care mai precizează și că persoanele care predau astfel de echipamente vor fi recompensate cu sume cuprinse între 10 și 30 de lei.

Astfel, se acordă: 30 lei pentru deșeuri de tip mașini de spălat rufe/vase (complete); 20 lei – pentru deșeuri de tip frigider/combină frigorifică/aragaz sau cuptoare de gătit/aer condiționat (complete) și 10 lei – pentru alte aparate electrice uzate mici care totalizează un minimum de 20 de kg.

Pentru a evita sancțiunile din partea Gărzii de Mediu, rugăm cetățenii care dețin astfel de deșeuri să contacteze societatea colectoare în vederea preluării deșeurilor de la gospodării la următorul număr de telefon: 0751 – 302.119 sau call center *7711”, mai precizează reprezentanții Primăriei Oțelu Roșu.