Locuitorii din Ineleț, vizitați de prietenii de la „Eugeniu de Savoya”

transport cu ajutoare la inelet, comaderia eugeniu de savoya
Cuib de vise 1000x100

Un nou transport cu produse alimentare a ajuns în unul dintre cătunele izolate ale comunei Cornereva, la Ineleț.

Aproximativ 80 de sufletele mai locuiesc astăzi în cătunul din Munții Cernei, în condiții modeste, fără beneficiile civilizației moderne. Din cauza drumului greu accesibil, dar și pentru a le întinde o mână de ajutor oamenilor de aici, diverse asociații și ONG-uri din Banat ajung periodic în zonă cu produse alimentare și de igienă, haine și alte lucruri necesare localnicilor pentru a-și asigura traiul zilnic.

Sunt unii oameni pentru care a dărui poate însemna a fi. Cu aceste gânduri am urcat sâmbătă, 10 februarie, la Ineleț. Pentru că soarele a zâmbit și noi ne-am încumetat să urcăm muntele pentru a găsi acele zâmbete sincere ale oamenilor din satul izolat de civilizație. Le-am găsit, așa că și noi am dăruit alimente și îmbrăcăminte și ne-am întors cu sufletele pline de bucurie. Mulţumim asociaţei Iulia Haşdeu, Lions Club Times 1266 şi Banca pentru Alimente, pentru sprijinul acordat acestui proiect de suflet ce vrea să dea o mână de ajutor acolo unde este nevoie şi între sărbători”, au transmis reprezentanții Asociației „Eugeniu de Savoya”.

publicitate si promovare in ziar

Asociația „Comanderia Eugeniu de Savoya” ajunge periodic la Ineleț. Reprezentanții acesteia au inițiat și o campanie intitulată generic „Dincolo de nori”, prin care și-au propus „să reaprindă flacăra speranței pentru localnicii din satul izolat de pe munte”.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/