Locuințele ANL nu pot fi repartizate! Sunt multe deficiențe la finisajele apartamentelor

O veste proastă pentru lugojenii care așteaptă să primească, în sfârșit, o locuință. Apartamentele nu sunt pregătite să fie recepționate și repartizate beneficiarilor, asta după ce fosta administrație a anunțat că mai trebuie doar turnat asfaltul la parcări și pot fi împărțite cheile celor 60 de apartamente cu două camere.

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu, a anunțat că blocurile nu au încă racordurile la electricitate și gaze și au fost descoperite mai multe vicii de montaj.

„Nu se poate face recepția. Lucrările sunt finalizate, dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de calitatea lucrărilor în spațiile sanitare, ușile se închid greu sau ating pardoseala, parchetul s-a umflat deja în câteva apartamente, geamurile nu se închid corect, iar zugrăvelile nu sunt de calitate. Primăria nu a rezolvat problema racordului la gaz și electricitate și nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, a precizat Claudiu Buciu.

La toate aceste neajunsuri, cu câteva săptămâni în urmă au apărut informații că și listele cu solicitanți nu sunt în regulă. Având în vedere, că rezolvarea tuturor problemelor necesită o anumită perioadă de timp, cel mai probabil, până la repartizarea locuințelor, pot să mai treacă câteva luni.