Loc de joacă nou pentru copiii oraşului Oţelu Roşu

Nou loc de joacă pentru copii în oraşul Oţelu Roşu. Indicatorii tehnico-economici au fost aprobaţi în şedinţa Consiliului Local, care a avut loc la jumătatea lunii iulie.

Potrivit primarului Luca Mălăiescu, atât în iunie, cât şi în iulie şedinţele nu s-au desfăşurat la final de lună, aşa cum era convenit până acum. Motivul este unul simplu: era nevoie urgentă de acordul aleşilor locali pentru anumite documentaţii în proiectele implementate de administraţia de pe Valea Bistrei.

Locul de joacă avizat este pe cale să se amenajeze în Zăvoaie, un cartier important la oraşului de pe Bistra şi va fi dotat cu toate aparatele necesare (tobogane, leagăne, carusel aparate căţărătoare, balansoar şi loc cu nisip), ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu. „Nu am mai putut lungi toată documentaţia pentru că vara se apropie de final şi de aceea mi-aş dori ca într-o săptămână, maximum două, să dăm acest loc de joacă în folosinţă. Valoarea investiţiei este de 30.000 de lei şi cred că se vor bucura copii din Zăvoaie, un cartier cu trei străzi de la noi din oraş”.

Fondurile pentru această investiţie provin de la bugetul local.