Liviu Dragnea fuge din România! La fel ca Puiu Popoviciu, Radu Mazăre sau Alina Bica!

explo 1000x200

Acest semnal de alarmă este dat de reputatul avocat Cosmin Bolosin, convins fiind de faptul că liderul PSD e pregătit să dispară dacă legile justiției nu vor fi modificate astfel încât să scape de răspunderea penală!

Bolosin admite că în prezent legile justiției sunt foarte, foarte proaste și spune că ar fi așteptat ca actualul guvern să elimine din Codurile Penal și de Procedură Penală toate inadvertențele. „Pe vremea guvernului Boc, a doamnei Monica Macovei, s-a făcut cel mai prost cod penal de când există România, dar nu sunt de acord cu ceea ce vor să modifice acum. Legat de proba video, nu e ceea ce apare în spațiul public, imaginile video vor fi folosite în proces doar după ce vor fi expertizate tehnic de către un expert și nu poate fi adusă de o terță persoană. Doar cei care sunt implicați în proces pot aduce înregistrarea, ceea ce este o aberație!”, a comentat avocatul în timpul unui interviu acordat în Redacția Express de Banat.

Cosmin Bolosin e convins că modificările la legile justiției propuse de guvernul PSD-ALDE au drept scop salvarea lui Liviu Dragnea. „Multe dintre aceste legi sunt pentru acest domn Dragnea! Mai mult decât atât, observați că toate persoanele condamnate sau în curs de condamnare dispar, ba prin Londra, Puiu Popoviciu, ba prin Madagascar, am înțeles că și doamna Alina Bica a plecat. Știți cine va fi ultimul care va pleca?! Dragnea! Nu are nicio interdicție de a părăsi țara și, dacă simte că glonțul îi trece pe la ureche, cu siguranță că într-o dimineață veți auzi că e într-o țară foarte caldă!”, a mai spus avocatul pentru expressdebanat.ro.