„Liviu Dragnea e un Pablo Escobar al zilelor noastre! Dacă aici e «Mica Sicilie», atunci ce putem spune despre Teleorman?!”

explo 1000x200

Prezent în Redacția Express de Banat pentru primul interviu live al anului, avocatul Cosmin Bolosin l-a desființat pur și simplu pe șeful PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a comparat cu celebrul infractor miliardar al Columbiei.

Avocatul Bolosin a afirmat în timpul dialogului cu Dan Popoviciu, care a putut fi urmărit live, aseară, de la ora 20.00, că nu județului Caraș-Severin ar trebui să i se spună „Mica Sicilie”, ci mai degrabă Teleormanului din care vin Liviu Dragnea și alți oameni pe care acesta i-a instalat în diverse funcții importante ale statului. „Dacă județul Caraș-Severin e «Mica Sicilie», atunci ce putem spune despre Teleorman?! Unde pe zi ce trece văd că apare un singur sicilian care face de zece ori mai mult decât se întâmplă în Caraș-Severin. Am ajuns din a avea ministru de Interne de la Teleorman, la a avea și prim-ministru, cel puțin propus, de la Teleorman, și mă întreb oare ce vom mai avea din acest județ, care e ultimul în țară la nivel de dezvoltare. Am votat – și regret acum – cu PSD, nu am votat cu acest personaj care conduce acest partid și, din păcate, țara, un Pablo Escobar al zilelor noastre!”, a afirmat reputatul avocat.

Bolosin a mai dezvăluit aseară în Redacția Express de Banat că a discutat cu Sorin Grindeanu după plecarea acestuia de la Palatul Victoria și că fostul premier i-a spus că a condus un guvern impus, nu unul pe care și l-a alcătuit el după propriile convingeri.