HC Caraş-Severin – HC Argeş Piteşti. Ultima impresie contează! Trei din trei!

Elevii lui Aihan Omer au obţinut dreptul de a evolua şi din toamnă în Liga Naţională încă de ieri, dar ţin neapărat să încheie sezonul cu o victorie, astăzi, cu HC Piteşti, chiar dacă meciul nu are nicio altă miză.

Reşiţa a arătat de la bun început că prezenţa la barajul pentru menţinerea în prima ligă a fost o întâmplare nefericită, generată de problemele care sunt binecunoscute. HC Caraş-Severin le-a învins pe CSM Călăraşi şi CS U Suceava în primele partide ale turneului de la Sebeş şi a scăpat de emoţii înaintea ultimului meci. ,,Am demonstrat că merităm să rămânem în Liga Naţională. Jucătorii au dat dovadă încă o dată de caracter şi de dăruire. Cu un efectiv foarte redus, nu e deloc uşor să joci trei meciuri în trei zile într-un astfel de ritm. Nu cred că meritam să ajungem aici, dar dacă aşa s-a întâmplat mă bucur că am dovedit faptul că HC Caraş-Severin trebuie să rămână în prima ligă. Echipa asta nu va dispărea din Liga Naţională, aşa cum vor unii!”, a declarat profesorul Aihan Omer.

Tehnicianul le-a transmis elevilor săi că trebuie să se întoarcă acasă cu victorii pe linie şi le-a cerut să joace cu aceeaşi seriozitate şi astăzi, chiar dacă mulţi dintre ei au ieşit foarte şifonaţi după primele două bătălii. Vaidasigan nu a evoluat ieri şi sunt şanse mici să o facă astăzi. Petrea şi Grigoraş se resimt şi ei, dar chiar şi aşa HC Caraş-Severin vrea să încheie sezonul cu o victorie. Nu de alta, dar ultima impresie contează!

De la ora 11, CS U Suceava şi CSM Călăraşi se bat pentru ultimul loc pe tabloul Ligii Naţionale, ediţia 2014-2015!

Ora 12.30 CSM Călăraşi a învins în primul meci al zilei CS U Suceava şi a promovat în Liga Naţională. Moldovenii şi-au pierdut locul în prima ligă şi au făcut, practic, rocada cu handbaliştii din Călăraşi.

LIVE TEXT: HC Caraş-Severin – HC Argeş Suceava

Min.1 – A început partida. Primul atac aparţine elevilor lui Aihan Omer. Ilie Vaidasigan nu va evolua nici astăzi din cauza unei nevralgii intercostale. Reşiţa e încurajată din nou de ,,Vulturii Semeniciului”, dar şi de alţi apropiaţi ai echipei.

Min.2 – Sas marchează primul gol al meciului, 1-0 pentru HC Caraş-Severin.

Min.5 – 3-3, iese Marocico, intră Ionescu în poartă.

Min.10 – 5-5

Min.14 – Time-out Aihan Omer la scorul de 8-6 pentru piteşteni.

Min.18 – Reşiţenii nu mai sunt la fel de concentraţi ca în primele două meciuri. Se vede că astăzi lipseşte miza. Piteştiul conduce cu 12-9. Grigoraş a ieşit accidentat.

Min.25 – 13-13. Marocico, revenit între buturi, apără tot mai bine.

Pauză. HC Caraş-Severin conduce după 30 de minute de joc cu 16-14!

Min.31 – A început repriza a doua. Piteştenii marchează primii în această repriză!

Min.40 – 20-18 pentru HC Caraş-Severin

Min.50 – Elevii lui Omer joacă foarte relaxat, fac spectacol. Scorul e 26-20! Intră toată lumea, Sămânţă, în poartă, Sonohat, pe extrema dreaptă.

Final. Victorie!!! 31-27 !!!! HC Caraş-Severin a terminat sezonul 2013-2014 cu trei victorii din tot atâtea partide disputate la turneul de la Sebeş. 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/