Liricul și opera – pe scena Teatrului „Mihai Eminescu” din Oravița

Teatrul „Mihai Eminescu” Oravița va fi astăzi, începând cu ora 15, gazda unui eveniment absolut inedit în județul Caraș-Severin, un eveniment în care poezia recitată se va împleti cu muzica de operă, oferind publicului un adevărat spectacol vizual, dar mai ales auditiv.

În ultimul weekend din această lună, pe scena celui mai vechi teatru din țară sunt programați să urce dr. Alin Georgescu, cel care va lansa albumul de poezie recitată „Dragostea mea….ca un foc!”, poetul Adrian Goia, cel al cărui poezii se vor afla în exclusivitate pe CD-ul lui Georgescu, dar și tenorul Costel Busuioc, menit să le insufle spectatorilor dragostea pentru muzica de operă.

În atenția iubitorilor de poezie și a muzicii de calitate, Teatrul „Mihai Eminescu” Oravița își deschide larg porțile, sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 15, pentru toți cei care vor dori să-i cunoască îndeaproape atât pe dr. Alin Georgescu, cât și pe poetul apropiat de poezia eminesciană, dar și de cea a lui Coșbuc – Adrian Goia, precum și pe tenorul Costel Busuioc, câștigătorul concursului muzical „Hijos de Babel”, în 2008.