Licitație pentru pietruire! Un drum distrus de inundații, înscris în cursa pentru salvare

drum ramna valeapai dj 585

Un drum care distruge nervii șoferilor ar putea fi reparat în această vară. Nu vorbim despre modernizare, așa cum se tot așteaptă de ani buni în cazul tronsonului Ramna-Valeapai, ci doar despre reparații prin pietruire. Licitația în acest sens se va încheia la mijlocul lunii mai. Cel puțin până atunci (asta dacă nu apar contestații sau alte probleme), conducătorii auto vor circula în aceleași condiții.

Strigătele de disperare ale locuitorilor din Valeapai sunt doar vag auzite. S-a tot vorbit despre modernizarea Drumului Județean 585, însă deocamdată se așteaptă o reacție din partea Companiei Naționale de Investiții. Între timp, până când se va începe munca serioasă, Direcția de Drumuri Județene din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin a dat startul unei licitații care să rezolve problemele măcar la suprafață. Mai precis, este vorba despre reparații prin pietruire în urma inundațiilor care au făcut drumul impracticabil.

211.443 este valoarea totală estimată a acestor lucrări, iar firmele interesate se pot înscrie la licitație până în 12 mai.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)