Licitația pentru noua sală polivalentă a Timișoarei ar putea fi lansată la anul

sala polivalenta la timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, este optimist că licitația pentru proiectarea și execuția noii săli polivalente ar putea fi lansată la anul.

Noua sală polivalentă a Timișoarei, un proiect despre care se vorbește de ani întregi, este tot în faza elaborării documentației. Viceprimarul Cosmin Tabără anunță că studiul de prefezabilitate este aproape finalizat.

Studiul de prefezabilitate este practic încheiat, așteptăm doar cuprinderea în ordinea de zi a Comisiei Tehnico-Economică din cadrul Ministerului Dezvoltării, lucrărilor publice și Administrației a acestui obiectiv. În urmă cu un an a mai avut loc o ședință, am avut de îndeplinit câteva sarcini, atât noi ca instituție, cât și antreprenorul. Despre studiul de trafic, trebui știut că l-am depus la CNI în decembrie 2023. Acum sunt toate documentele adunate, a fost dat și acest din urmă aviz, unul de rectificare a sumei. În așteptarea convocării ședinței, fac apel la toți politicienii din Timiș să sprijine acest proiect, să mă susțină în demersul de a încheia acest parcurs”, a afirmat viceprimarul Timișoarei.

untitled design set 970x90 px

Cosmin Tabără spune că sunt șanse ca până la sfârșitul anului să fie finalizat și studiul de fezabilitate. „Societatea care îl va realiza este aceeași care întocmește și prefezabilitatea, SC Tecon SRL. Ar fi un plan realizabil ca anul 2025 să ne găsească cu scoaterea la licitație pentru realizarea Proiectului tehnic și a execuției”, a detaliat viceprimarul Timișoarei.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/