Liceul „Decebal” din Caransebeș, înveselit cu 11,5 milioane de lei

liceul decebal

Fostul Liceu Mecanic din cartierul Pipirig intră într-un amplu proces de modernizare. Constructorul se apucă de treabă!

O altă unitate de învățământ din municipiul de pe Timiș și Sebeș se modernizează pe bani europeni, după ce echipa de la Proiecte Europene din Primăria Caransebeș, condusă de Liviu Jigoria, a obținut anul trecut finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. De această dată, este vorba despre Liceul Tehnologic „Decebal”.

Contractul pentru renovarea și eficientizarea energetică a liceului a fost semnat, astăzi, de primarul Felix Borcean. Acesta are o valoare de 11,5 milioane de lei fără TVA, și a fost atribuit, în urma licitației, asocierii de firme Jda Consult (Lider) – Lastun Srl – New Begining Construction Company – Cristita.

borcean si constructorul liceului decebal

Felix Borcean (mijloc), Liviu Jigoria (dreapta) și unul dintre constructori

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Am semnat acest contract, suntem preocupați să modernizăm unitățile de învățământ din Caransebeș, sunt și alte proiecte care vor veni pentru dotări. În scurt timp se vor desemna constructorii și pentru Grădinița PP4, Școala Generală 8, Școala Generală 2 și fostul internat de la Traian Doda, așa că în această primăvară demarează lucrări de amploare la unitățile de învățământ”, a declarat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

Lucrările care vor fi executate la Liceul Tehnologic „Decebal” prevăd, printre altele, renovarea generală a clădirii, izolarea termică a pereților exteriori și a planșeului, înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu tâmplărie performantă energetic, montarea unui sistem de ventilare a aerului cu recuperare de căldură, montarea unui sistem de panouri fotovoltaice și montarea unu sistem de iluminat de tip LED.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/