Liceenii din Timișoara învață tehnici de prim ajutor

tehnici de prim ajutor la timisoara
1000x100 (2) mbmr 1000x100

Elevii de la Liceul Calderon din Timișoara au învățat tehnici de prim ajutor în caz de urgențe, în cadrul unui program derulat de primărie.

Elevii din clasele IX – XII ale Liceului Calderon din Timișoara au avut parte de un instructaj profesional în ceea ce privește tehnica de prim ajutor în caz de urgențe.

Cursurile de prim ajutor în școli, de care au beneficiat sute de elevi de gimnaziu și liceu până acum. Acestea sunt organizate de Primăria Timișoara împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul Școlar Timiș. Elevii de gimnaziu au șansa de a fi instruiți cum să prevină riscurile, să respecte regulile de siguranță și, dacă e cazul, cum să apeleze numărul unic de urgență 112, în timp ce elevii de liceu au parte de instructaj de acordare a primului ajutor. Nici profesorii nu sunt lăsați pe margine, ei având parte de învățare activă pe segmentul de coordonare în cazurile de situații de urgență”, a informat Primăria Timișoara.

Muzeul TM

Până în prezent, 30 de unități de învățământ s-au înscris în acest program de conștientizare și acțiune în caz de urgențe. Proiectul se va desfășura pe o perioadă de doi ani.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/