Liberalul Daniel Surdu intră în cursa pentru Parlamentul European

surdu daniel secretar de stat (39)
untitled design set 970x90 px

Secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, cărășeanul Daniel Surdu a fost inclus în echipa de candidați propusă de Alianța Electorală PSD – PNL la alegerile pentru Parlamentul European.

„Este pentru mine un privilegiu să fac parte din acest proiect comun și să contribui la menținerea stabilității politice și continuității programelor europene asumate și în implementare. Consider că este de o importanță crucială să ne implicăm activ în procesul decizional european și să ne asigurăm că interesele și valorile noastre sunt reprezentate în mod corespunzător la acest nivel. Prin munca noastră susținută și dedicată, putem contribui la consolidarea relațiilor cu partenerii europeni și la promovarea intereselor României în cadrul Uniunii Europene”, spune Daniel Surdu.

Totodată, Surdu mulțumește colegilor liberali pentru încrederea acordată, având convingerea că, împreună, vor reuși să obțină rezultate remarcabile pentru România și români.

Sunt hotărât să-mi aduc contribuția la acest proiect comun și să lupt pentru o Europă mai puternică, mai unită și mai prosperă”, a subliniat liberalul.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/