Liberalii s-au răzgândit: Adrian Dacica, în Camera Deputaților! Hadrian Popescu, viceprimarul Reșiței!

Listele PNL Caraș-Severin pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie s-au modificat aseară târziu, în condițiile în care doctorul Jaro Marșalic a anunțat că îi e mai bine acasă, că preferă să profeseze în continuare în Spitalul Județean din Reșița!

Deși inițial se anunțase că poziția a treia pe lista cu candidați pentru Camera Deputaților i-ar reveni lui Ioan Cojocariu, în urma votului de aseară lucrurile s-au schimbat. În sensul că acesta nu a urcat imediat pe locul eligibil rămas vacant după retragerea lui Marșalic, ci a devenit abia a patra opțiune. Locul doi pe lista pentru Cameră a fost obținut de viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica, iar pe poziția a treia se va afla avocatul Cristian Gâfu, în prezent consilier județean. Lista va fi deschisă de deputatul Valeria Schelean. În condițiile în care Dacica va face pasul către Parlament, locul său de viceprimar al Reșiței ar urma să-i revină lui Hadrian Popescu, spun surse din PNL.

La Senat, primul pe listă a rămas liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, iar pe poziția a doua se va afla viceprimarul Caransebeșului, Marius Isac.

Printr-un comunicat de presă liberalii au anunțat în această dimineață în mod oficial ultimele schimbări în ceea ce privește lista cu propuneri pentru Parlament. „În ultimele două luni, Filiala PNL Caras-Severin a organizat ședințe săptămânale ale forului de conducere, prin rotație, în fiecare zonă tradițională a județului. Marți, 18 octombrie, conducerea extinsă s-a întrunit pe Valea Bistrei, în Comuna Zăvoi, unde s-au finalizat listele cu candidații pentru alegerile din 11 decembrie. Au fost propuși și s-au votat pentru Camera Depuțatilor, în ordinea de pe buletinul de vot, Valeria Schelean, Adrian Dacica, Cristian Gâfu, Ioan Cojocariu, Jaro Marsalic, Elena Meteleaucă și Doru Coșei. Pentru Senat au fost propuși și s-au votat ca și candidați din partea PNL Caraș-Severin Marcel Vela, Marius Isac, Codruța Hamat și Valentin Izvernari. Targetul pe care PNL Caraș-Severin și l-a propus pentru aceste alegeri parlamentare este obținerea a trei mandate de deputați și unul de senator”, a transmis biroul de presă al PNL Caraș-Severin.