Liberalii preiau Primăria Ciclova Română

Viceprimarul Mircea Cătălin Golu a preluat administrarea Primăriei Ciclova Română după ce sentința de arestare preventivă a primarului Gheorghe Puiu Percea a rămas definitivă.

„Am primit sentința de la instanță și am dispus suspendarea primarului Percea, acesta fiind suplinit de viceprimarul Mircea Cătălin Golu”, ne-a explicat prefectul Matei Lupu.

Procurorii anticorupție l-au reținut în seara de 8 noiembrie pe primarul Gheorghe Puiu Percea din Ciclova Română, după o serie de acțiuni și anchete cu privire la documente emise de Primăria Ciclova și subvenții de la APIA. A doua zi, Tribunalul Caraș-Severin a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, iar Curtea de Apel Timișoara a menținut sentința.

CITEȘTE ȘI: Primarul din Ciclova Română, reținut de DNA

Prejudiciul în acest dosar s-ar apropia de 1 milion de euro, iar în vară procurorii DNA au descins chiar la sediul primăriei, pentru a ridica probe.

Viceprimarul Cătălin Golu este liberal și a fost coleg de partid cu Puiu Percea până când acesta a decis să demisioneze din PNL și să se înscrie în ALDE.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Primarul Percea, propus pentru arestare preventivă!